middelhavsudsigten

Ferieboligudlejning i Bahia de Casares - Costa del Sol - Spanien - med havudsigt og pool. Tæt på strand og golf. Sol og sommer året rundt.
 
Skønt pool område med direkte udsigt til havet
POOL & STRAND

Poolen i fase II (Bellevue)
er simpelthen bare det ultimative sted for total afslapning med direkte udsigt til
hav og strand og omgivet af smukke blomster i en hyggelig atmosfære. Poolområdet, som ligger lige nedenfor lejligheden, har stor pool som er opvarmet gennem hele sommerperioden samt solvogne.
Skønt pool område med børnepool og toiletter Poolen i fase I (Casa Rosa) er simpelthen bare det ultimative sted for total afslapning omgivet af smukke blomster i en god og hyggelig atmosfære. I pool området er der den store pool, som er opvarmet gennem hele sommerperioden, børnepool, masser af solvogne og parasoler samt herre- og dametoilet.
Den lokale strandrestaurant på den skønne lokale strand Lokale strand - Den skønne lokale sandstrand, som ligger 150-200 m i direkte linie fra lejlighederne (10 min. gang el. 1 min. kørsel) har restaurant & strandbar, liggestole med parasoler, beach volley og gode toiletforhold. Her vil du møde turister og den spanske befolkning omgivet af en venlig og hyggelig stemning. En tur langs vandet eller strandpromenaden til Sabinillas, kan absolut anbefales.
Dejlig strandpromenade i Sabinillas

Stranden i Sabinillas - I Sabinillas ligger den lange strandpromenade, som fører ned til den lokale strand i Casares i den ene ende, og havnen i La Duguesa i den anden ende. På strandpromenaden findes et hav af restauranter og tapasbarer samt legepladser og nu også fitnessmaskiner, hvis man skulle ha' spist for meget tapas. På den dejlige sandstrand er der liggestole og gode toiletforhold.

"Miami Beach" i Estepona - Lang strandpromenade med restauranter, legepladser, træningsfaciliteter etc. Strande i Estepona - I Estepona ligger den lange strandpromenade med restauranter, legepladser, træningsfaciliteter etc. - ja den minder faktisk en del om Miami beach.
Før Estepona havn ligger Playa del Cristo, som absolut kan anbefales til småbørnsfamilierne.
La Duquesa Havn med mange skønne restauranter, barer og disco
HAVNE
La Duquesa Havn - 5 minutters kørsel eller en gåtur langs vandet. Her findes mange skønne og forskellige restauranter og forretninger samt barer og discotek.
I havnen er der også mulighed for at leje en båd eller for at komme på fisketur på havet.
Estepona Havn - Masser af skønne restauranter, barer og disco Estepona Havn - 6 minutters kørsel. Her findes mange skønne og forskellige restauranter, forretninger og legeplads. Marinaen er også "stedet" efter midnat, hvor der er masser af barer og natklubber.
Hver søndag er der market, hvor næsten alle former for souvenirer kan købes.
I havnen er der også mulighed for at leje en båd eller for at komme på fisketur på havet.
Et af de større skibe i Puerto Banus Puerto Banús Marina kan nås på 20 minutters kørsel. Det er her skibene er på størrelse med færger og her bilerne er prydet med de "rigtige" emblemer. Det er også her de eksklusive og luksusiøse forretninger ligger,
så hvis der står shopping på programmet, er det vigtig at huske den store pung.
Et besøg på lokal restaurant på vej til Casares
RESTAURANTER & BARER
Både restauranter som ligner rene turistfælder og restauranter som absolut ikke ligner noget udefra kan være
en yderst positiv oplevelse. Der findes simpelthen så mange fantastiske restauranter, så vores bedste anbefaling er - Prøv jer frem og vær ikke bange for at prøve noget nyt. Vi er endnu ikke blevet skuffet -
Lokale strandrestaurant - Skønneste og mest afslappede man kan nyde mad og drikke Den lokale strandrestaurant er et "must". Her hænger man ud i afslappet stemning direkte ud til havet.
Skal der være mere gang i den, er det i Estepona Marina eller La Duquesa Havn det foregår.
Supermarkeder med de skønneste råvarer og vine
SUPERMARKEDER - LOKALE MARKEDER - SHOPPING
Mercadona, Supersol & Carrefour er bare nogen af de gode supermarkeder, som kan anbefales. De har alle de skønneste fiske- , kød- & grøntafdelinger. Vinafdelingen er også et besøg værd og gode spanske vine kan købes til ganske få penge.
Det lokale marked i Sabinillas Gode indkøb af madvarer kan også gøres på de lokale markeder, som finder sted i Sabinillas hver søndag formiddag og onsdag formiddag i Estepona på Avenida Juan Carlos. Her findes også mange andre spændende ting og især i Sabinillas kan gøres spændende fund fra gamle dage.
Der er også marked i Estepona havn søndag formiddag.
Shopping i Puerto Banús

Shopping - Der findes mange gode shopping muligheder, så ingen undskyldning for ikke at komme hjem med nyt til garderoben, souvenirhylden eller en gave til en man holder af.
Estepona
har en dejlig gågade og mange små hyggelige butikker i de smalle stræder og gyder.
Marbella har et meget stort indkøbscenter La Cañada (exit 185 på A7) mens det egentlige butiksliv findes på hovedgaden Avenida de Ricardo Soriano samt i de mange små gyder i den gamle bydel omkring Olaza de los Narajos ( Appelsintorvet).
Puerto Banús er stedet med de dyre og luksusiøse butikker. Her er bla. indkøbscentret El Corte Inglés samt butikkerne i og omkring havnen.
Gibraltar har forretningslivet koncentreret på hovedgaden Main Street. Der kan man stadig købe guld- og sølv- smykker samt ure og solbriller til fordelagtige priser. Husk passet - Gibraltar er Engelsk område.

Gibraltar hvor guld, sølv og ure stadig er billigere end i Danmark og Spanien
La Duquesa Golf - 18 huller
GOLF
Lejlighederne ligger i Spaniens nye golf mekka. Indenfor 2 minutters kørsel kan man nå 4 af de bedste golfbaner. El Cortesin Golf (18) Europas længste 5 stjernet golfbane og vært for Volvo World Match Play Championship. La Duquesa Golf (18), Estepona Golf (18) samt Casares Golf (9).
10 min. kørsel til Sotogrande, hvor man bl.a. finder Valderrama og Sotogrande Golf.
Nydelse og velvære
SPA & FITNESS
Albayt Country Club Spa & Fitness ligger 3 minutters kørsel væk og kan varmt anbefales.
Fitness centret i Casares Golf Club (2 min. kørsel) kan ligeledes varmt anbefales - 7 € pr. gang/35 € for 15 dg.
På stranden mod Sabinillas er der et center med Paddle Tennis, Tennis, Spinning, Pilates og Yoga.
Casares by
ANDRE SEVÆRDIGHEDER
Casares - 14 km ind i landet ligger den smukke hvide bjerglandsby Casares med gammel borg og udsigt over havet. Her føles det som om tiden står stille, og er helt klar et besøg værd. Nyd evt. en dejlig tapas på taget af restauranten på det lokale torv eller besøg en af de mange spændende restauranter på vejen op mod Casares.
Gibraltar - Tag en tur op på klippen og hils på aberne Gibraltar hører stadig til England og er absolut et besøg værd. Hop på en shuttlebus eller tag svævebanen op
og nyd udsigten og se de frække aber. Se også klippen indefra, hvor gange er hugget ind i klippen af engelske soldater. Gode shoppemuligheder af guld- og sølvsmykker samt ure på Hovedgaden Main Street.
Husk pas og parker evt. bilen på den spanske side af grænsen og spadser ind.
Selwo Dyrepark Selwo Safari park er en nyetableret dyrepark med tropelandskab og dyr på store arealer.
Nogle af dyrene har man endda mulighed for at komme meget tæt på.
Alle tiders oplevelse for børn og dyreglade personer.
Byfest med tivoli Tivoli - Når en spansk by holder byfest - ja så skal der festes - og det bliver dér som regel en hel uge ad gangen. Tivoli kommer til byen, børn og voksne ifører sig de kendte spanske kjoler og dragter og fester
med masser af god mad og høj musik og optræden. Ofte er der tyrefægtning i arenaen på samme tid.
Hold øje med hvor der er byfest, når du besøger Spanien - det er ofte værd at køre til.
Tyrefægtning i arenaen i Estepona Tyrefægtning kommer ofte til byen i forbindelse med byfest. Ellers byder Ronda oftere på tyrefægtning i
deres historiske arena. I Ronda finder man ligeledes et museum over tyrefægtningens historie.
Hygge på et af mange torve i Cadiz Cadiz - En kører tur på 150 km langs kysten til Cadiz, som er en af spaniens ældste byer og beliggende ud
mod Atlanterhavet, kan absolut anbefales. Ta' evt. en overnatning i Cadiz og nyd byen med de smalle gader
og små unikke butikker. Området er flat og sumpet og minder faktisk en del om Miami.
Et kig ind i en spansk gårdhave i Santa Maria

Santa Maria ved Cadiz er også et besøg værd. Her oser det af en rigtig god spansk stemning og hestevogne
ses stadig i bybilledet. Hotel Santa Maria (3-stjernet) kan absolut anbefales, hvis byen skal opleves over flere dage. Prisniveauet i byen også nævneværdigt (Vi købte mange billige sko:-)

  Ronda en gammel andalusisk bjerglandsby og er absolut køreturen værd. Turen dertil og ikke mindst derfra byder på den smukkeste udsigt, man kan forestille sig. Byen er fordelt på to bjergtoppe forbundet af et fantastisk byggeri af en bro. Derudover finder man en af de ældreste tyrefægterarenaer med tilhørende museum samt en lang gågade med masser af butikker.
  Mijas er ligeledes en gammel andalusisk bjerglandsby, hvor man kan komme på rundtur i byen i hestevogn.
Man kan også vælge at se byen på ryggen af et æsel. Æslerne fungerer som byens taxier.